Misafir Misafir
| Konu: Hayatta İstedikleriniz Çarş. Haz. 18, 2008 5:11 pm | |
| Arkadaşlar hayatınızda istediğiniz şeyleri bizmle paylaşın: bnm; *Okul hayatımı en mükemmel şekilde bitirip meslek sahibi olmak *Zamanı gelince iyi bir aileye sahip olmak bunlar başlıcaları.Bunlarda dierleri: *Bulutların üzerinde ılık ama daha çok soğuğa yatkın rüzgarla beraber uyumak *Zamanı geri alabilmek *Okulların yaz tatlinde 3 hafta daha uzaması *Küs olduğum iki arkadaşımla tekrar barışıp hiç küsmemek *Ve onu istiyorum..........
Yhaa Sizz |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayatta İstedikleriniz Cuma Haz. 20, 2008 12:58 pm | |
| BEN CEMREYİ GÖRMEK BÖYLE BİRŞEY OLSA HİÇBİRŞEY İSTEMEM |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayatta İstedikleriniz Paz Haz. 22, 2008 9:05 pm | |
| -Okulumu en ii şekilde bitiriip meslek sahibi olmak -zamanı gelince aile kurmak -SBS denilen şeyden çok züüüperrr puanlar almak -gülçinimi 1 kere dh göriyim yeter bana -bi de o..... war |
|
SedeFEren<3 Alışkın Üyemiz.!
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 +Güç : én séFDiqin aDmin : <b><font color=green>SéDéF Hanqi TaqımLısın ? : Ruh haLin : uzaqta oLma seBeBi : Eren ' mLe Çay İçiyoruz =) Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayatta İstedikleriniz Cuma Haz. 27, 2008 10:45 am | |
| Okul hayatımı en mükemmel şekilde bitirip meslek sahibi olmak *Zamanı gelince iyi bir aileye sahip olmak arkadaşlarımla aramda bir daha sorun olmaması Herkesin bana iyi davranması, ve iyi arkadaşlıklar kurmak |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayatta İstedikleriniz C.tesi Haz. 28, 2008 8:29 pm | |
| ben okul hayatımı ii bi şekilde bitirip meslek sahibi olmak ii bir aile kurmak sbs den güzel puan almak ve gökhan özeni,hepsiyi vs. ünlülerle tanışmak istiorum |
|